Додади коментар

21ST CENTURY COMMUNICATION 3

21ST CENTURY COMMUNICATION 3

1000,00 ден.
Шифра на производ: 7955462

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка

LISTENING, SPEAKING, AND CRITICAL THINKING Ниво- В2 21ST CENTURY COMMUNICATION 3 е издание кое што има четири продолженија, кое што употребува моќни идеи од TED TALKS со цел да ги научи учениците да размислуваат критички и да комуницираат ефективно. Низ различни автентични модели на комуникација, учениците ги усовршуваат вештините на зборување и слушање кои што се потребни за академски и личен успех. - TED TALKS се употребува за да се развијат сите вештини вклучувајќи критичко размилување и соработка. - зборувањето, правилниот изговор и вештините во презентирање, кои што се инспирирани од TED презентерите, ги подговтвуваат учениците да направат сопствени успешни презентации - долгите вежби со слушање кои што се од вистинити ситуации ги подобруваат вештините за слушање и правење забелешки при истото - ONLINE работната тетратка, во целост го содржи аудио и видео програмот, како и активностите со вежби за усовршување на англискиот јазик. За повеќе информации посетете ја веб страната: NGL.Cengage.com/21centurycomm Мек повез 27,5 х 21,5 184 страници

Останати производи од оваа група

Во кошничка

800,00 ден.
Во кошничка

550,00 ден.
Во кошничка

1000,00 ден.
Во кошничка

800,00 ден.
Во кошничка

1000,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места