Додади коментар

УСТАВНО ПРАВО

УСТАВНО ПРАВО

500,00 ден.
Шифра на производ: 7300603

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка
Достапност во книжари
01 Online продавница
Бр.1 Скопје , Центар
Бр.2 Скопје , Центар
Бр. 3 Прилеп
Бр. 4 Скопје, Влае
Бр. 6 Струмица
Бр. 7 Скопје, Аеродром
Бр. 10 Скопје, Џевахир мол
Бр. 12 Штип
Бр. 13 Охрид
Бр. 14 Битола
Бр. 15 Скопје, Рамстор
Бр. 17 Струга
Бр. 19 Струмица
Бр. 20 Кичево
Бр. 21 Скопје, Сити мол
Бр. 22 Скопје, Капитол мол
Бр. 23 Скопје, Дајмонт мол
Бр. 26 Охрид
Бр. 27 Скопје, Аеродром
Бр. 28 Скопје, Капиштец
Бр. 31 Скопје, Тафталиџе
Бр.32 Скопје, Ист Гате

Саво Климовски, Рената Дескоска, Тања Каракамишева Ова издание е учебник по УСТАВНО ПРАВО и претставува извонреден пример за успешна соработка и колективен ангажман на авторите. Во учебникот се чувствува спојот на искуството, зрелата мисла, од една страна, и полетноста на новата идеја, енергијата на новото време, потребата за нови научни сознанија, од друга страна. Станува збор за труд кој е опсежен, методолошки и теоретски втемелен, добро систематизиран и логично изграден. Овој исклучителен труд им овозможува на студентите од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје да стекнуваат знаења од областа на уставното право, кои ги прават спремни за научен натпревар со нивните колеги од западноевропските земји. Тврд повез 766 страници 17 х 24 см

Останати производи од оваа група

Во кошничка

250,00 ден.
Во кошничка

880,00 ден.
Во кошничка

100,00 ден.
Во кошничка

1300,00 ден.
Во кошничка

200,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места