Зборувате ли македонски?

Додади коментар

Зборувате ли македонски?

Зборувате ли македонски?

880,00 ден.
792,00 ден.
Шифра на производ: 7400213

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка
Достапност во книжари
01 Online продавница
Бр.1 Скопје , Центар
Бр.2 Скопје , Центар
Бр. 3 Прилеп
Бр. 4 Скопје, Влае
Бр. 6 Струмица
Бр. 7 Скопје, Аеродром
Бр. 10 Скопје, Џевахир мол
Бр. 12 Штип
Бр. 13 Охрид
Бр. 14 Битола
Бр. 15 Скопје, Рамстор
Бр. 17 Струга
Бр. 19 Струмица
Бр. 20 Кичево
Бр. 21 Скопје, Сити мол
Бр. 22 Скопје, Капитол мол
Бр. 23 Скопје, Дајмонт мол
Бр. 26 Охрид
Бр. 27 Скопје, Аеродром
Бр. 28 Скопје, Капиштец
Бр. 31 Скопје, Тафталиџе
Бр.32 Скопје, Ист Гате

Изданието „Зборувате ли македонски? е почетен курс за македонски јазик за странци. Целта на курсот е да ги доведе изучувачите до едно ниво на коешто тие слободно и со самодоверба ќе можат да го употребуваат македонскиот јазик во секојдневна комуникација и ги опфаќа нивоата А1, А2 и Б1. Учебникот содржи лекции, вежби, граматички објасненија, македонско-англиски речник и цеде со материјал за слушање. Основни карактеристики: l комуникативен методолошки пристап, т.е. создавање ситуации блиски до реалните, кои ќе ги стимулираат изучувачите да зборуваат македонски; l обединување на четирите јазични вештини: слушање, читање, зборување и пишување; l јазик којшто е природен, жив и применлив; l развивање течност и точност во изразувањето.

Издавач

Просветно Дело

Останати производи од оваа група

Во кошничка

250,00 ден.
200,00 ден.
Во кошничка

400,00 ден.
320,00 ден.
Во кошничка

500,00 ден.
400,00 ден.
Во кошничка

360,00 ден.
Во кошничка

500,00 ден.
400,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места