АТЛАС ПО ЕКОЛОГИЈА

Додади коментар

АТЛАС ПО ЕКОЛОГИЈА

АТЛАС ПО ЕКОЛОГИЈА

330,00 ден.
231,00 ден.
Шифра на производ: 7500701

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка

Целта на ова дело е да му понуди на читателот, на ученикот и на оној кој ползува повремено, целосен и привлечен преглед на екологијата, наука што ги проучува заемните дејства на животните и растенијата со животната средина. Особено внимание се посветува на практичната екологија, односно на влијанието на активностите на човекот врз планетата Земја, како и начините на однесување, чија цел е таа да остане и натаму населена и со поволни услови на живеење и на идните генерации. Воведот во врска со општите аспекти на екологијата и детаљниот индекс на поими ја зголемуваат практичната и дидактичка вредност на ова исклучително издание.

Останати производи од оваа група

Во кошничка

360,00 ден.
252,00 ден.
Во кошничка

330,00 ден.
231,00 ден.
Во кошничка

550,00 ден.
Во кошничка

330,00 ден.
231,00 ден.
Во кошничка

330,00 ден.
231,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места