ИГРАТА И УЧЕЊЕТО - НОВИ КОНЦЕПТИ ВО РАНОТО УЧЕЊЕ

Додади коментар

ИГРАТА И УЧЕЊЕТО - НОВИ КОНЦЕПТИ ВО РАНОТО УЧЕЊЕ

ИГРАТА И УЧЕЊЕТО - НОВИ КОНЦЕПТИ ВО РАНОТО УЧЕЊЕ

590,00 ден.
Шифра на производ: 7500067

Достапност:  залиха

Kоличина

Во кошничка

Изданието третира низа суштински и актуелни прашања поврзани со новите парадигми во педагогијата на 21 век. Според авторката, тие се базирани на теоретските поставки на иновативната, партиципативната, рефлексивната и критичката педагогија во однос на учењето и развојот на децата од предучилишна и рана училишна возраст. Тоа се појдовните основи за нови и посакувани промени во воспитно-образовната теорија и практика, каде што играта претставува моќна стратегија во процесот на раното учење кај децата.

Останати производи од оваа група

Во кошничка

450,00 ден.
315,00 ден.
Во кошничка

400,00 ден.
280,00 ден.
Во кошничка

360,00 ден.
252,00 ден.
Во кошничка

190,00 ден.
133,00 ден.
Во кошничка

400,00 ден.
280,00 ден.

Прегледани производи

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места