Нарачај онлајн брзо, 
Лесно и Безбедно!

Со нарачка над 3000 ден. доставата е БЕСПЛАТНА.

Доколку нарачката изнесува до 3000 денари, доставата изнесува 158 денари.

Вашата нарачка ќе биде доставена во најкус можен рок.

940,00 ден.

940,00 ден.

940,00 ден.

940,00 ден.

550,00 ден.

Ваучери2024

Последен Каталог

Онлине порачка

Идц  и  Меџик козметика

Мартинелиа 2024

Чизми 2023

Матаематика почетно пишување

Прваче 1и 2 Математика

Прваче 1 и 2

Математички Краснопис

Креативни и Едукативни сетови

Славица Скваер

Роза Сантост


PD ONLINE YOUTUBE REKLAMA

ВЕСЕЛА АЗБУКА

ВЕСЕЛАТА АЗБУКА официјално одобрена како ВЕЖБАНКА ЗА ПИШУВАЊЕ ПЕЧАТНИ БУКВИ ЗА ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ согласно најновата наставна програма за прво одделение од основното образование.
"Весела азбука - Пишуваме печатни букви" е одобрено од Министерство за образование и наука, со решение УП1 бр. 12-963, со кое се дава согласност за употреба во настава, врз основа на позитивното мислење на Бирото за развој на образование.
„Веселата азбука“ содржи песни, препознавање на печатните букви, правилно пишување на буквите и забавни активности со кои ученикот ќе го усвои и утврди своето знаење. Изданието е изградено врз една суптилна распеаност на стихот. Секоја песна е поучна, но и привлечна. Притоа, таа привлечност на мелодискиот модел по најнепосреден пат сигурно ќе влезе и ќе се зацврсти во паметењето на малиот читател или на малиот слушател.
Им посакуваме на сите просветни работници и ученици во прво одделение успешна работа при совладување на букварскиот период!


Чекори за онлине нарачка

Онлине ПродавницаPromocija

Листачки Каталози

Безвремени приказни

Атлас на знамиња

Боенка еднорог

Сет книги Валентина

Сет книги

Реклама за 20 неверојатни девојки

Реклама за Новогодишна книга

ПРВАЧИЊА - ЕТА И ВЛАТКО ДЕТЕ СЛАТКО

Мојот ученички споменар

Јас во градинка 2023

Водич за секое прваче

Постер Ташни

Наскоро боенки еднорог
 

Џиновска Боенка

Најубавите приказни за принцези

Приказни за животните од целиот свет

Радосница за моето бебе

Мојот лексикон

Матаематика без мака

Математички Авантури

Множиме со Барби


Сет книги Акција јуни 2023

Акција Денот на Заљубените

ЛЕКТИРИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЛЕКТИРИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЛЕКТИРИ НАША ПРЕПОРАКА


РОСИЦА - СПИСАНИЕ ЗА НАЈМАЛИ

ЈАНА 1КНИГИ

УЧИЛИШЕН ПРИБОР

КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ


ПРОГРАМА ЗА ПАТУВАЊЕ

ИГРАЧКИ И ИГРИ    

Анкета

Какви книги сакате да читате?

Гласај

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места