Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Дрвени боици (акварел) 1/12

258,00 ден.
Шифра на производ: 2П495-12

Kоличина

Во кошничка

Дрвени боици (акварел) - 12 бои

Производител

Примо

Димензии

24,50x10,00x2,00

Тежина гр.

173,00

Останати производи од оваа група