Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Дрвени боици - 1/12 џамбо

200,00 ден.
Шифра на производ: 2Ј140300

Kоличина

Во кошничка

Дрвени боици - 1/12 - Лесни за боење - Отпорни при притисок од кршење - Лесни за оштрење

Производител

Ј-Плус

Димензии

21,00x11,50x1,00

Тежина гр.

178,00

Останати производи од оваа група