Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Дрвени боици - maxi 1/12

249,00 ден.
Шифра на производ: 2П510-12

Kоличина

Во кошничка

12 боици maxi со пречник на боицата од 5,5мм

Производител

Примо

Димензии

21,00x11,50x1,00

Тежина гр.

142,00

Останати производи од оваа група